Algemene Voorwaarden

Ingangsdatum: 6 september 2023

Lees deze Algemene voorwaarden ("Overeenkomst", "Algemene voorwaarden") aandachtig door voordat u https://lestricotsdo.be ("de Site") gebruikt door M Sales CV ("ons", "wij" of "onze""). Deze overeenkomst bevat de wettelijk bindende voorwaarden voor uw gebruik van de site op https://lestricotsdo.be.

Door toegang te krijgen tot of gebruik te maken van de site op welke manier dan ook, inclusief, maar niet beperkt tot, het bezoeken of browsen van de site of het bijdragen van inhoud of ander materiaal aan de site, stemt u ermee in gebonden te zijn aan deze Algemene voorwaarden. Termen met een hoofdletter worden in deze Overeenkomst gedefinieerd.

Intellectueel eigendom

De site en de originele inhoud, functies en functionaliteit zijn eigendom van M Sales BV en worden beschermd door internationale auteursrechten, handelsmerken, patenten, handelsgeheimen en andere wetten op intellectueel eigendom of eigendomsrechten.

Beëindiging

We kunnen uw toegang tot de Site beëindigen, zonder reden of kennisgeving, wat kan leiden tot verlies en vernietiging van alle informatie die aan u is gekoppeld. Alle bepalingen van deze Overeenkomst die naar hun aard beëindiging moeten overleven, blijven van kracht na beëindiging, met inbegrip van, zonder beperking, eigendomsbepalingen, afwijzing van garantie, vrijwaring en aansprakelijkheidsbeperkingen.

Links naar andere sites

Onze site kan links bevatten naar sites van derden die geen eigendom zijn van of worden beheerd door M Sales BV.

M Sales BV heeft geen controle over en aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud, het privacybeleid of de praktijken van sites of services van derden. We raden u ten zeerste aan de algemene voorwaarden en het privacybeleid te lezen van elke site van derden die u bezoekt.

Toepasselijk recht

Deze Overeenkomst (en alle verdere regels, beleid of richtlijnen die door middel van verwijzing zijn opgenomen) wordt beheerst en geïnterpreteerd in overeenstemming met de Belgische wetgeving, zonder uitvoering te geven aan enige principes van conflicterende wetgeving.

Terugstuurbeleid

U bent verplicht de goederen te onderzoeken op het moment van levering en als u denkt dat ze niet voldoen aan de overeenkomst die is gemaakt op het moment van bestelling, om M Sales BV binnen 14 dagen na de aankoop schriftelijk of per e-mail op de hoogte te stellen.

De goederen moeten binnen 14 dagen na de klacht worden geretourneerd.

M Sales BV behoudt zich het recht voor om de goederen, indien op voorraad, te vervangen of een terugbetaling aan te bieden. Uiteraard moeten de goederen ongedragen en in dezelfde staat als waarin ze werden geleverd en in de originele verpakking worden geretourneerd. De kosten voor retour zijn voor uw eigen rekening.

Prijzen en betalingszekerheid

De prijzen in deze winkel zijn vermeld in euro's en zijn inclusief toepasselijke btw, verzend- en administratiekosten voor landen in de Europese Unie. Voor landen buiten de EU kunnen lokale belastingen en douanerechten van toepassing zijn.

Betaling dient vooraf te geschieden via Saferpay met behulp van een bankpas van Maestro of Bancontact, of een creditcard van Visa, MasterCard of American Express.

Alle financiële transacties worden uitgevoerd in een beveiligde omgeving.

We behouden ons het recht voor om onze prijzen te allen tijde te wijzigen. Als de prijs stijgt tussen het moment van bestelling en de uitvoering van de bestelling, blijft uw bestelling geldig tegen de pre-verhoging prijs.

Wijzigingen in deze overeenkomst

We behouden ons het recht voor om naar eigen goeddunken deze Algemene voorwaarden te wijzigen of te vervangen door de bijgewerkte voorwaarden op de site te plaatsen. Als u de site blijft gebruiken na dergelijke wijzigingen, betekent dit dat u akkoord gaat met de nieuwe Algemene voorwaarden.

Controleer deze overeenkomst regelmatig op wijzigingen. Als u niet akkoord gaat met iets van deze Overeenkomst of enige wijzigingen in deze Overeenkomst, gebruik of open de Site dan niet, blijf geen toegang houden tot de Site of stop het gebruik van de Site onmiddellijk.

Contacteer Ons

Neem contact met ons op als u vragen heeft over deze overeenkomst.